11. sınıf IB öğrencilerimizden Öykü Ece Sıtkı, 8 Temmuz-14 Temmuz 2018 tarihleri arasında Washington D.C.’de gerçekleşecek olan IB Dünya Öğrenci Konferansı'na, Amerikalı öğrenciler dışında 52 uluslararası öğrenci arasından konferansa katılmaya hak kazanan tek Türk öğrenci olarak %100 bursla katılmaya hak kazanmıştır. Konferans haftası boyunca katılımcı öğrencilerin “Öğrenci Aktivizmi ve Global Bağlamda Sosyal Adalet” teması üzerine grup çalışmalarında bulunacakları etkinlikte, münazaralar ve birçok farklı branşta uzmanlaşmış konuşmacıların tema üzerine yapacakları konuşmalar yer alacak. Bunun yanı sıra dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerle beraber farklı interaktif sosyal aktivitelerde bulunacaklardır. Öğrencimizi ve kendisine danışmanlık eden öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.