SEV Amerikan Koleji, 28-29 Ağustos tarihlerinde gerçekleşen SEV Okulları Beden Eğitimi Öğretmenleri Buluşması'na ev sahipliği yaptı. İki gün süren etkinlikte SEV'e bağlı olarak eğitim çalışmalarını sürdürmekte olan Üsküdar Amerikan Lisesi, Tarsus Amerikan Koleji, İzmir Amerikan Koleji, Üsküdar SEV İlköğretim Kurumları, İzmir SEV İlköğretim Kurumları ve Tarsus SEV İlköğretim Kurumları'nda hizmet veren tüm beden eğitimi öğretmenleri mesleki ve akademik paylaşımlar için bir araya geldiler.

2018-2019 Akademik Yılı'nda hizmete giren SAC Spor Kompleksi'nde düzenlenen etkinlikte sırasıyla, SAC Okul Müdürü Elvan Tongal, SAC Başdanışmanı Dale Orlando Taylor, SEV Yönetim Kurulu Üyesi Rasim Küçükkurt, SEV Spor Komitesi Üyesi Necati Güler, SEV Spor Komitesi Üyesi Cemil Ergin, Milli Voleybolcu Gonca Dilik ve SEV Genel Müdürü Binnur Karademir tüm katılımcılara seslenerek mesajlarını ilettiler.

Sporun kurum kültürümüzdeki yerinin daha da güçlendirilmesi ve sporun hayatın bir parçası haline gelmesi amacıyla düzenlenen etkinlik, öğretmenlerin kendi okullarında yaptıkları uygulama örneklerinin paylaşılmasıyla devam etti. Tüm sunumların ardından, öğretmenler arası voleybol dostluk maçı yapıldı. Yaşam boyu fiziksel aktivite ve sporu öğrencilerimize bir kazanım olarak vermek ve yaymak üzere yapılan çalışmalar yıl boyunca devam edecek.