SEV Amerikan Koleji Spor Kompleksi, 14 Ekim Pazar günü düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, SEV Mütevelli Heyeti Başkanı Tamer Şahinbaş, SEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet T. Nane, SEV Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Yılmaz Argüden ve Rasim Küçükkurt, SEV Mütevelli Heyeti Üyeleri Prof. Dr. Sedefhan Oğuz ve Semih Bilgin, SEV Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge, SEV Genel Müdürü Binnur Karademir, bağışçılarımız Sevim Bodur, Zeynep Bodur Okyay ve Osman Okyay ile kardeş okullarımız TAC, ACI ve UAA mezunları, SAC ve Üsküdar SEV öğretmenleri, öğrencileri ve velileri katıldı.

SAC Latin Dansları ve Cheerleaders topluluklarının yaptıkları dans gösterileri ile başlayan etkinlik SEV Amerikan Koleji ve Üsküdar Amerikan Lisesi kız voleybol takımları karma maçıyla devam etti. Gün boyu farklı branşlarda atölyelerin yanı sıra aileler ve öğrenciler arasında maçlar yapıldı.

Güne damgasını vuran ve seyircilerin büyük ilgisini toplayan etkinlik ise Tarsus Amerikan Koleji Mezunları ile SAC Erkek Basketbol Takımı arasında yapılan karşılaşma oldu. Eski Milli Hakem Ufuk Akyüz'ün yönettiği maçta coşku ve heyecan dolu anlar yaşandı.

Etkinlikte, SAC Müzik Öğretmenleri Serhat Korkutuş ve Burak Büyükkarhan’ın keman ve piyano dinletisi ile masa tenisi turnuvası ve spor başarıları sergisi de yer aldı.

Etkinlik videosu için tıklayınız.