SEV Amerikan Koleji, bu yıl yürütmeye başladığı “Kardeş Okul” projesi kapsamında Danimarka’dan gelen misafirlerini ağırladı. SAC Öğrencileri, Danimarka’nın Ringested şehrinde bulunan Midtfyns Gymnasium Lisesi’nde öğrenim gören misafir öğrencilere 16-22 Ekim tarihleri arasında ev sahipliği yaparak, hazırladıkları birçok etkinlikle ülkemizi, okulumuzu ve İstanbul’u tanıttılar. Ülkeler arası dostluk bağlarının güçlendirilmesi ve eğitim-öğretim, yöntem, teknikler ve metotlar ile ilgili bilgi alışverişlerinin amaçlandığı projenin geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Danimarka’dan 26 Ekim Cuma günü gelecek olan 1 öğretmen ve 1 okul yöneticisi SAC’yi ziyaret ederek Türk Eğitim Sistemi, müfredat, işleyiş ve gelecek projelerle ilgili olarak okul yetkililerimizle görüşmeler yapacaklar. Misafir öğrencilerimizi evlerinde ve okullarında en iyi şekilde ağırlayan öğrencilerimiz, Nisan ayında proje koordinatörü David Helliwell eşliğinde Danimarka’ya gidecekler.