Eğitimciler, meslek hayatları boyunca edindikleri tecrübeleri 23 Kasım 2018 Cuma akşamı ‘Eğitimcilerden Batık Hikayeler’ etkinliğinde paylaştılar. Özel SEV Lisesi (SEV Amerikan Koleji) tarafından düzenlenen etkinlikte; İpek Çalışlar, Masis Aram Gözbek, Varol Yaşaroğlu gibi isimlerin yanı sıra katılımcı eğitimciler, yaşadıkları tecrübelerden yola çıkarak, nasıl daha iyi eğitimci olduklarını anlattılar.

Özel SEV Lisesi’nin (SEV Amerikan Koleji) desteğiyle düzenlenen ‘Eğitimcilerden Batık Hikayeler’ etkinliği, eğitimin farklı kesimlerinden isimleri bir araya getirdi. Yönetici, akademisyen, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencileri buluşturan etkinlikte; katılımcılar, meslek hayatları boyunca edindikleri tecrübelerden yola çıkarak, eğitimde daha iyi olmanın yollarını aradılar.

İstanbul Levent Kolektif House’da düzenlenen etkinliğe; MEF Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Özcan, Boğaziçi Caz Korosu Şefi Masis Aram Gözbek, Karikatürist-Yapımcı Varol Yaşaroğlu, Borusan Holding Kurumsal İletişim Direktörü Şule Yücebıyık’ın yanı sıra eğitim sektöründen birçok uzman ve öğretmen de katıldı.