SAC Work_Job Gelecek Tasarım Atölyeleri'nin üçüncü yılında da alanında uzman, vizyon sahibi ve başarılı iş insanlarını, akademisyenleri öğrencilerimizle bir araya getirmeye çalıştık. 26 farklı mesleğe yönelik çalışma deneyimlerinin paylaşıldığı atölye çalışmalarında öğrencilerimizin geleceğe doğru kararlar vererek ilerlemeleri ve doğru ayak izlerinden ilham alarak kendi geleceklerini oluşturmalarına yardımcı olabilmeyi hedefledik.

SAC Work_Job, yenibiris.com Teknoloji ve Ürün Koordinatörü, Öğretim Görevlisi ve Girişimci Sayın Eren ÇAMLIKAYA'nın kendi kariyer hikayesi ve çalışma hayatı için gerekli donanımları aktardığı paylaşım ile başladı ve eş zamanlı atölye çalışmaları ile devam etti.

Etkinliğin sonunda gerçekleştirilen plaket töreninde tüm konuşmacılar adına yapılan bağış sertifikaları takdim edildi. Bu etkinlik sayesinde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin “Anadolu’da Bir Kızım Var; Öğretmen Olacak” burs projesi kapsamında, bir öğrencinin bir yıllık eğitimi karşılandı.

Yoğun, keyifli ve ufuk açıcı bir SAC Work_Job Gelecek Tasarım Atölyeleri'ni daha geride bıraktık. Gelecek yıl farklı mesleklerle tanışmak üzere...