Usta yazarın ölümünün dördüncü yıl dönümünde Yaşar Kemal Vakfı “Öğretmen Buluşmaları” çerçevesinde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında, SEV Amerikan Koleji öğrencilerinin hazırladıkları “Yaşar Kemal’in İzinden: Çukurova” belgesel gösteriminin yanı sıra fotoğraf sergisi, müzik dinletisi ve öğrencilerin gözünden Çukurova paylaşımları yer alacaktır.
Yaşar Kemal'in sevgili eşi Ayşe Semiha Baban ve usta gazeteci, yazar, belgeselci Nebil Özgentürk'ün de destekleri ve katılımlarıyla gerçekleşecek etkinliğimize tüm Yaşar Kemal okurlarını davet ediyoruz.

Tarih: 18 Şubat 2019
Yer: Caddebostan Kültür Merkezi - Büyük Salon

*Katılım ücretsizdir. Kontenjan sınırlı olduğundan kayıt gereklidir.

Kayıt için tıklayınız.