SEV Amerikan Koleji 2018-2019 Akademik Yılı sonunda ikinci mezunlarını verdi. Bu sene mezun olan 101 öğrencimiz Türkiye ve Dünya’nın en başarılı 135 üniversitesinde okumaya hak kazandı. Öğrencilerimiz Harvard Üniversitesi’nden Cornell Üniversitesi’ne, Koç Üniversitesi’nden Stanford Üniversitesi’ne kadar birçok üniversiteden burslu olarak kabul aldılar. Toplam 2,4 milyon dolarlık burs kazanan öğrencilerimiz akademik başarıları kadar sosyal becerileri, etkinlikleri ve toplumsal projelerde yer almaları ile öne çıkıyorlar. Mezunlarımızın başarılarıyla gurur duyuyor hayal ettikleri geleceğe sahip olmalarını diliyoruz.

Öğrencilerimizin yurt içi üniversite başarıları ve detaylı dağılım listesi için lütfen tıklayınız.

Öğrencilerimizin kabul aldığı yurt dışı üniversiteleri görmek için lütfen tıklayınız.