SEV Amerikan Koleji, 26 Haziran 2019 Çarşamba akşamı görkemli bir törenle 101 öğrenciden oluşan mezun grubunu yeni yaşamlarına uğurladı. Törende sırasıyla SAC Başdanışmanı Dale Taylor, SEV Mütevelli Heyeti Üyesi Prof. Dr. İlter Turan, Konuk Konuşmacı Mine Dedekoca (UAA’99), 2019 Akademik Yılı Okul Birincisi Uluç Kadıoğlu ve SAC Okul Müdürü Elvan Tongal konuşmalarını gerçekleştirdi.

Öğretmenleri ve aileleri ile bu mutlu günü paylaşan öğrencilerimiz, mezuniyet hüznü ve hayatlarının yeni bir dönemine başlamanın heyecanını bir arada yaşadılar. Tüm mezunlarımıza yeni yaşamlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Törenimizin kısa kesitlerini buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.