SAC Work_Job Gelecek Tasarım Atölyeleri, alanında uzman ve başarılı iş insanlarının,

akademisyenlerin katılımıyla 12 Aralık 2019 Perşembe günü okulumuzda gerçekleşti.

SAC Work_Job, BSH Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve Bağımsız Devletler Kurumsal İletişim Direktörü Sayın Burçin GİRİT’in “Gelecek yarın!.. Bunun için hazırlanıyor musun?” konulu açılış konuşması ile başladı. 12:45 itibarıyla eş zamanlı meslek tanıtımı içerikli atölye çalışmaları ile devam etti.

Bilgisayar Mühendisliği, Biyomedikal Mühendisliği, Dijital Pazarlama, Endüstri Mühendisliği, Endüstri Ürünleri Tasarımı, Finans/Ekonomi, Gemi İnşaatı Ve Gemi Makinaları Mühendisliği, Girişimcilik, Kimya Mühendisliği, Hukuk, İşletme, Makina Mühendisliği, Malzeme Bilimi Ve Nanomühendislik, Mekatronik Mühendisliği, Mimarlık , Moleküler Biyoloji ve Genetik, Nöromarketing, Psikoloji, Sinema&Televizyon/Yönetmenlik, Sosyoloji, Tıp/Nöroloji-Sinir Bilim, Tıp/Psikiyatri, Uçak Mühendisliği, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Yazılım Mühendisliği, Yeni Medya olmak üzere 27 farklı mesleğe yönelik deneyim ve bilgilerin paylaşıldığı atölye çalışmalarında, öğrencilerimizin geleceğe doğru kararlar vererek ilerlemeleri ve kariyer planlamalarını yaparken ihtiyaçları olan bilgileri edinebilmelerini amaçladık.

Yoğun, keyifli, ufuk açıcı bir SAC Work_Job “Gelecek Tasarım Atölyeleri”ni daha geride bıraktık.

Etkinliğin sonunda gerçekleştirilen plaket töreninde tüm konuşmacılar adına yapılan bağış sertifikaları takdim edildi. Bu etkinlik sayesinde, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin “Anadolu’da Bir Kızım Var; Öğretmen Olacak” burs projesi kapsamında, bir öğrencinin bir yıllık eğitimi karşılandı. Etkinliğimizden kısa görüntüler...