Basketbol:

Çekmeköy ilçesi okullararası basketbol müsabakalarında erkekler kategorisinde takımımız  15 takımın katıldığı turnuvada grup maçlarını lider tamamladıktan sonra yarı finale kadar yükselmiş yarı finalde de son saniye basketiyle finale çıkma şansını kaybetmiştir. Çarşamba günü oynanan 3.lük ve 4.lük maçında rakibi Toki Lisesi’ni zorlu geçen maç sonrası 55-48 yenme başarısı göstermiş ve ilk kez katıldığı turnuvada 3. olmuştur. Tüm öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyoruz.

Masa tenisi:

Çekmeköy ilçesi okullararası masa tenisi müsabakalarında kızlar kategorisinde, takımımız  maçlarını başarıyla oynamış  ve turnuvayı 4.lükle bitirmiştir. Erkekler kategorisinde ise takımımız grup maçlarını başarıyla oynamış, çeyrek finale kadar yükselmiş ve turnuvaya çeyrek finalde veda etmiştir. Tüm öğrencilerimizi katılımlarından dolayı kutluyoruz.