Merkezi İngiltere'de bulunan Royal Society of Biology tarafından düzenlenen BioArtAttack isimli materyal tasarlama yarışmasında, 10. sınıf öğrencimiz Selin Zümrüt, Biyoloji Öğretmeni Zeynep Müge Yalçınsoy rehberliğinde, bilimsel merakını yaratıcılığıyla birleştirerek tasarladığı ve 'Inner World of Ant' ismini verdiği karınca diseksiyonu modeli çalışmasıyla bireysel başvuru kategorisinde "Birincilik" ödülünü kazanmıştır. Ülkemizi SEV Amerikan Koleji'nin temsil ettiği yarışmaya dünyanın farklı yerlerinden 40 okul başvuru yapmıştır.

Öğrencimizi tebrik ediyor, bilimsel merakının ve yaratıcılığının kendisini nice başarılara taşımasını temenni ediyoruz.

Konuyla ilgili basında çıkan haber küpürlerine ulaşmak için tıklayınız.