Üniversite öğrenimine Türkiye'de ve yurt dışında devam eden genç mezunlarımız, 27 Aralık tarihinde okulumuzda gerçekleştirdiğimiz Homecoming etkinliğinde buluştu. 10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen panelde yeni hayatlarına ve deneyimlerine dair paylaşımda bulunan mezunlarımız, panelin ardından SAC Spor Kompleksi’nde düzenlenen resepsiyonda öğretmenleri ve arkadaşları ile buluşarak keyifli saatler geçirdiler. Değerli zamanlarını ayırarak okulumuzun ilk Homecoming etkinliğine katılan tüm mezunlarımıza teşekkür ederiz.