SEV Amerikan Koleji'nde dört yıl önce başlatılan “The Duke of Edinburgh’s International Award” programını başarıyla tamamlayıp daha önce “Bronz” ve “Gümüş” sertifikalarına sahip olan onlarca öğrencimize bu yıl yenileri eklendi.

12. sınıf öğrencilerimizden Zeynep Öykü A. ve Kibele Şebnem Y., gençlerin sadece akademik alanda değil sosyal alanlarda da çevrelerine saygılı ve duyarlı, kendilerini geliştiren, sınırlarını zorlayan ve dünya vatandaşı olma bilincine sahip olmalarına katkı sağlayan bu uluslararası sertifika programının en zorlu etabı olan “Altın” kategorisini üstün başarıyla tamamladılar.

05 Aralık 2019 Perşembe günü İngiltere Konsolosluğu’nda düzenlenen törenle uluslararası geçerliliği olan sertifikalarını aldılar.