Türkiye’nin lise düzeyinde kurulan ilk inovasyon ve girişimcilik merkezi SAC X-Zone’un yönetimi SAC öğrencilerine emanet! Öğrenciler, teknolojik destek, finans, sosyal medya, girişimcilik vb. alanlarda sorumluluk alarak bu alanda yapılan çalışmaların yönetiminde bulunuyorlar. Geçen yıl ilk defa uygulanmaya başlayan bu kurgunun ikinci yılında, farklı pozisyonlara aday olan öğrencilerimizin başvuruları SAC IT ve Eğitim Teknolojileri Bölümü tarafından değerlendirildi ve pozisyona uygun öğrencilerin atamaları yapıldı. SAC X-Zone yönetiminde öğrencilerimizin liderliğine ve enerjisine güveniyor, yıl boyunca gerçekleştirecekleri projelerde yeni yönetimimize başarılar diliyoruz. SAC X-Zone bünyesinde düzenlenen etkinlikleri Instagram üzerinden @sacxzone hesabı altında takip edebilirsiniz. Konuyla ilgili olarak basın haberlerine ulaşmak için tıklayınız.