‘Akademik dürüstlük’ temasıyla, bir hafta boyunca müzikten sanata, yabancı dillerden matematiğe, fizikten dramaya kadar tüm disiplin ve branşlarda, farklı konularda çeşitli aktiviteler düzenlendi. Etkinliklerde; öğrenci, öğretmen ve tüm okul çalışanlarının katılımıyla, akademik dürüstlük politikasının yaygınlaşması ve benimsenmesi hedeflendi.

Akademik Dürüstlük Haftası’nın kapanış töreninde öğrenciler, Akademik Dürüstlük bilekliklerini takarak, hayatları boyunca bu ilkeler ışığında yürümeye ant içip sertifikalarını aldılar. Topluluk Önünde Konuşma ve Münazara Kulübü öğrencilerimiz Akademik Dürüstlük Haftası kapsamında “Akademik Dürüstsüzlük Örnekleri ve Sonuçları” ile ilgili hazırladıkları sunumları sundular. Okulun müzik grubu SAC Band’in bestelediği ‘’Academic Honesty’’ isimli şarkıyı müzik bölümü önderliğinde söyleyerek haftayı sonlandırdılar.