Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Homecoming etkinliği, öğrenci, öğretmen ve mezunlarımızın yoğun katılımıyla 28 Aralık Salı günü kampüsümüzde gerçekleştirildi.

Üniversite öğrenimine Türkiye'de ve yurt dışında devam eden mezunlarımızın yeni hayatlarına ve akademik yaşantılarına dair paylaşımlarda bulunduğu panel, mezunlarımızın deneyimlerini paylaştığı, öğrencilerimizin üniversite tanıtımları, yaşantısı, başvuru ve hazırlık süreçlerine ilişkin sorularını yöneltmelerine imkân sağladı.

Ardından sıcak, samimi bir kış festivali ruhuyla gerçekleştirdiğimiz bahçe etkinliklerinde tüm okul topluluğumuz ve mezunlarımızla bir araya gelerek, 2019 mezunlarımızdan müzik kariyerine başarılı bir şekilde devam eden Deniz Has'ın DJ performansını dinledik.

Geçtiğimiz yaz resmi olarak kurulan SAC Mezunlar Derneği'nin mezunlarımız için gerçekleştirdiği "Lottary" etkinliğinde keyifli saatler geçirdik.

Katılım gösteren herkese teşekkür ediyor, Homecoming 2023'ü yine kampüsümüzde sağlıkla gerçekleştirebilmeyi diliyoruz.