Geleneksel olarak gerçekleştirilen Shootout Basketbol Turnuvamızda bu hafta oynanan final maçının ardından sona erdi. Prep-C ile 10-D sınıfları arasında oynanan maç, SAC LIVE TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı. Öğrencilerimizin canlı anlatımlarıyla maç atmosferini aktardıkları müsabakayı ekranları başındaki velilerimiz de izleyerek okul ruhumuzu ve heyecanımızı da hissetme şansı buldular.

Kıran kırana geçen finalde kazanan taraf 10-D sınıfı oldu. Fair Play farkındalığı ile dostluk havasında oynanan maça, öğretmenler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Turnuvaya katılan tüm sınıf takımlarına, SAC Live TV canlı yayın ekibimize ve turnuva sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şampiyon olan 10-D sınıfını tebrik ediyoruz. #GoSharks