Sadece okulumuzda yapılabilen spor branşlarını değil, gençlerimizin dahil olabileceği her spor branşını destekliyoruz. 6 Şubat 2022 tarihinde Erzurum Konaklı’da yapılan EYOF (Avrupa Gençlik Olimpiyatları) seçmeleri sonucunda Finlandiya’da Kayak Milli Takımımızı temsil edecek 8 sporcudan 3'ünün okulumuz öğrencisi olmasının gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz!

11. sınıflarımızdan Ada G. ve Demirkan H., 12. sınıflarımızdan Kerem H.'ye 20-25 Mart 2022 tarihlerinde Finlandiya'nın Vuokatti şehrinde yapılacak olan olimpiyatlarda başarılar diliyor, bizleri gururlandırdıkları için teşekkür ediyoruz.