12IB Biyoloji HL öğrencilerimizden Ekrem Efe V. ve Ayşe Duru C. hazırladıkları “Brassica Oleracea (Brokoli) Mikro Yeşilliklerinin Antikanser Etkilerinin Farklı Agresif Özelliğe Sahip Doğal Tip ve Mir-21 Panc-1 Pankreas Kanseri Hücre Modellerinde Araştırılması” adlı biyoloji projeleriyle İstanbul Asya bölge finallerinde okulumuzu temsil hakkı elde ettiler. Proje sunumları 14-17 Mart günleri arasında Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde yüz yüze gerçekleştirilecek. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.