Okulumuzun da dâhil olduğu, eski adı Duke of Edinburgh's Award olan UGO Uluslararası Gençlik Ödülü programı kapsamında bronz kategori katılımcılarımız, Eskişehir'de düzenlenen macera ve keşif yolculuğuna katıldılar. Tüm ihtiyaçlarını sırt çantalarında taşıyan öğrencilerimiz, 2 günde 24 km’lik rotayı tamamladılar.
Problem çözme, iletişim kurma, risk alma, karar verme becerilerini uyguladıkları etkinliği tamamlayan tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Etkinlik videosunu izlemek için tıklayınız.