Okulumuzun fen bölümüyle edebiyat bölümü; 9, 10 ve 11. sınıflarımızın katıldığı iki günlük bir bilimsel ve kültürel gezi düzenledi.
Çanakkale’de gerçekleşen gezi sırasında BorusanEnBW Enerji iş birliği ve Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinin desteği ile çevre kirliliği ve kuşların habitatı hakkında ekolojik çalışmalar yapan öğrencilerimiz, biyoçeşitlilik hakkında farkındalık kazandılar.
Müze ve antik kent ziyaretleriyle de ülkemizin tarihini yerinde tanıma fırsatını yakaladılar. Etkinliğin videosunu izlemek için tıklayınız.