Robotik takımımız X-SHARC; Pendik Belediyesi, Fikret Yüksel Vakfı ve FRC Takımı Intechne tarafından 14-16 Ekim günleri arasında düzenlenen FRC Pendik Off Season Yarışması’na katıldı.
Guido ismini verdiği robotu Infinite Recharge teması için geliştiren takımımız, ittifak kurduğu takımla birlikte şampiyon olarak yarışmayı tamamladı.
Üç gün süren bu etkinlikte öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de büyük bir deneyim kazanarak okulumuza şampiyonlukla döndüler. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Etkinliğin videosunu izlemek için tıklayınız.