Geleneksel Homecoming etkinliğimizi öğrencilerimiz, çalışanlarımız ve mezunlarımızın katılımıyla 27 Aralık Salı günü gerçekleştirdik.

Mezuniyet Kulübü öğrencilerimizin önerisiyle yeni bir geleneğe imza atarak katılımcılara ikram ettiğimiz "Apple Bomb" tatlısı herkesten tam not aldı. Anıt taşı boyama, katılımcı duvarı, Homecoming özel playlist ve röportaj aktivitelerini de organize eden Mezuniyet Kulübü öğrencilerimize ve tüm etkinliklerimizde okulumuza değerli desteklerini sunan Okul Aile Birliğimize bizimle oldukları için teşekkür ederiz.

Sayısı her yıl artan mezunlarımızla Homecoming 2023'te tekrar buluşabilmek dileğiyle!

Etkinliğimizin kısa videosunu izlemek için tıklayın.