Harvard Üniversitesinden onur derecesiyle mezun olan Uluç Kadıoğlu (SAC'19), ABD’nin en başarılı 25 Türk mezunu arasında yer aldı!

Siyaset Bilimleri Bölümünü bitiren Uluç Kadıoğlu, Study In America tarafından yapılan ve öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra liderlik özelliklerini, gönüllülük esasına göre yaptıkları çalışmaları da göz önüne alan değerlendirme sonucunda 2023 yılının en başarılı 25 Türk mezunundan biri seçildi.

Ayrıca Harvard’da tamamladığı lisans eğitiminden sonra Oxford’da master eğitimine başlayacak olan Uluç Kadıoğlu’nun özel haberi basılı ve dijital mecrada yer aldı.. 📰 🌟

Bu üstün başarısıyla bizi gururlandıran mezunumuza teşekkür ederiz!