Erkek basketbol takımımız, Avusturya’nın Klagenfurt şehrinde düzenlenen geleneksel United World Games organizasyonunda hem ülkemizi hem de okulumuzu başarılı bir şekilde temsil etti. Dünyanın birçok ülkesinden seçkin okulların katılımıyla gerçekleşen organizasyon; görkemli bir açılış törenine, çekişmeli maçlara ve deneyim dolu anılara ev sahipliği yaptı.

Organizasyon sayesinde İtalya-Venedik ve Slovenya-Ljubljana’yı da görme fırsatı elde eden öğrencilerimizi göstermiş oldukları sorumluluk bilinci ve verdikleri emeklerden dolayı kutluyoruz.

Etkinliğimizin videosunu izlemek için tıklayın.