12 Mart 2015 te 3D Kulübü öğrencilerimiz, kulüp öğretmenimiz Nilgün İpek Bal, bilgi işlem bölümünden Eyüp Kömürlü ve fizik öğretmenimiz İlknur Aziken ile Tekno Park İstanbul’da Milper Pervane Teknolojileri’ne gittik. Öğrencilerimiz anlatıyor:

"3D yazıcı ile her şeyin yapılabileceğini öğrendik. Bizi karşılayan Hamdi Bal, 3D yazıcı ile neler yaptıklarını anlattı. Orada çok farklı 3D yazıcı materyalini gördük. Bir mühendis, bize süpriz olarak 3D yazıcıdan bir tuzluk dizayn edip yazıcıya gönderdi ve ürünü bize hediye etti. 3D yazıcı ile sadece aksesuar ve küçük eşyalar değil büyük endüstriyel aletlerin de yapılabileceğinin canlı örneğini gördük. Örneğin o şirketin 3D yazıcı ile pervane yaptıklarını gördük. Orada gördüklerimiz bizi heycanlandırdı, 3D yazıcı ile ne kadar ilerleyebileceğimizi gördük."