SAC Achieve 3000 Okuduğunu Anlama Bilgisi ve Sözcük Bilim alanlarında en yüksek not alan öğrencilerimize sertifikaları Başdanışmanımız M.r Shepard ve Okul Müdürümüz Elvan Tongal tarafından verildi.

Öğrencilerimiz her hafta İngilizce öğretmenleri tarafından onlar için seçilen güncel makalelerin İngilizce seviyelerine uygun formatta çalışmaktalar. Achieve3000®'ın amacı etkili, kanıtlanmış ve farklılaştırılmış online çözümler ile öğrencilerimizin İngilizce okuma-yazma yeterliliklerini artırmak, tüm öğrenciler etkinleştirmek ve üniversite/kariyer hazırlığı için gerekli seviyeye ulaştırmaktır. Farklılaştırılmış online öğretim ile öğrencilerimizin İngilizce okuduğunu anlama, sözcük bilim ve yazma becerileri kazanımları artırılmıştır.