SAC Topluluk Önünde Konuşma ve Münazara Kulübü, "Liselerarası İngilizce Konuşma Yarışması"na katıldı. Yarışmacılar 10. sınıf öğrencileri için sınırlı olsa da, Kulübümüz gelecek yıl için hazırlık yapmak amacıyla davet edildi. Topluluk Önünde Konuşma ve Münazara Kulübün Başkanı, 9A sınıfı öğrencisi Aslı Özgönül, ve Başkan Yardımcısı Hazırlık C sınıfı  öğrencisi Selin Önbilgin,  yarışmayı izlemek için seçildi ve kulüp öğretmenlerinden Mr. McNutt onlara eşlik etti. Öğrencilerimiz Istanbul dört bir yanından gelen öğrencilerin konuşmaları izleme, dinleme ve değerlendirme fırsatı buldu. Öğrencilerimizin yarışmaya katılması, gelecek yıl için rakiplerini tanımak ve değerlendirmek adına faydalı bir yolculuk oldu.