SEV Amerikan Koleji 3D Kulübü öğrencileri Benimle Oynar mısın? adlı  kampanyamızı öğrendiklerinde “Biz  ne yapabiliriz?” diye düşünürken kendi sevdikleri ve küçüklerin sevebilecekleri oyuncakların listesini hazırladılar. Sonunda iki tip oyuncak üzerinde karar verip minik kardeşlerine hediye etmek üzere tasarım çalışmalarına başladılar. 3D Kulübü öğrencileri, küçük kardeşlerini mutlu etmek için takılar ve robotlar dizayn ediyorlar. Kendi düşlerini gerçeğe dönüştürüp miniklerin düşleriyle buluşturacak olan bu yaratıcı gençlerimize çok teşekkür ediyoruz.