Genç Girişimcilik Kulubü etkinliği kapsamında,  Genç Başarı Vakfı tarafından topluma yararlı yenilikçi düşünce veya ürün üretme amacıyla 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Galatasaray Lisesi’nde düzenlenen Sosyal Inovasyon Kampı’na 10 öğrencimiz katıldı. Toplam 8 okuldan 80 öğrenci karma gruplar halinde hazırladıkları projeleri üst düzey yöneticilerden oluşan jüriye sundular. Öğrencilerimiz Ata Artman Ve Alexandra Kozmidis’in  bulunduğu ekip birinciliği alarak Metlife firmasında staj, tüm Genç Başarı etkinliklerine katılım ve tüm aile bireylerini de kapsayan kaza sigortası ödülünü kazandı.