Almanca sınıfı öğrencilerimizle birlikte 29-31 Mayıs 2015 tarihlerinde Avusturya’nın başkenti Viyana’ya kültür gezisi gerçekleştirdik. Gezimiz esnasında Viyana’nın en önemli tarihi, kültürel ve sanatsal yapıtlarını gördük. Bunların arasında bizi en çok etkileyen yapıtları Schönbrunn Sarayı, Hoffburg Sarayı, Avusturya Parlamento Binası, Belediye Binası, Viyana Üniversitesi, Devlet Operası, Votiv Kilisesi, Modern Sanat Tarihi Müzesi ve Tabiat Tarihi Müzesi’ni sayabiliriz. Öğrencilerimiz aynı zamanda bu gezide Avusturya kültürüne, günlük hayatına dahil oldular ve Almancayı, bu dilin konuşulduğu ülkede kullanma fırsatını yakaladılar.