SEV Amerikan Koleji, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü hazırlık sınıfları ve 9. sınıf öğrencileri, yıl boyunca yürüttükleri projelerden oluşan bir seçkiyi haziran ayı boyunca SAC kütüphane girişinde sergiliyor olacaklar. Yıl boyunca konuk ettikleri yazarlardan Ahmet Ümit ve Barış Müstecaplıoğlu’nun romanlarıyla ve en son okudukları George Orwell’in ölümsüz romanı Hayvan Çiftliği ile ilgili öğrenci projeleri büyük bir beğeni topladı. Hazırlık sınıfları ve 9. sınıfların hazırladıkları şiir seçkileri de serginin ilgi çeken köşelerinden biri oldu.