SAC’de 5-9 Ekim 2015 tarihleri arasında Akademik Dürüstlük Haftası etkinlikleri yapıldı. “Onurlu, Ahlaklı, Saygılı” teması altında bir hafta boyunca tüm disiplin ve branşlarda farklı konularda düzenlenen etkinlikler tüm öğrenci, öğretmen ve okul çalışanlarının katılımıyla gerçekleşti. Akademik dürüstlük politikasının yaygınlaşması ve benimsenmesi amaçlanan hafta, 9 Ekim Cuma günü Jale Onur’un katılımıyla son buldu. Etkinlik sonunda tüm hazırlık sınıfları sertifikalarını aldıktan sonra toplu fotoğraf çekildi.