Sunuculuğunu öğrencilerimizden Aslı Özgönül ve Zeynep Musluarslanoğlu’nun yaptığı törenimiz, açılış konuşmalarıyla başlayarak hazırlık öğrencilerimizden Merve Bahadır’ın piyanoyla çaldığı “I will always love you” şarkısıyla devam etti. Saatler 09:05’i gösterdiğinde saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı söylendi. Edebiyat öğretmenimiz Mehmet Cemil’in Zeybek performansıyla devam eden törenimiz, İspanyolca öğretmenimiz Aylin Demirhan ve Tarih öğretmenimiz Mehmet Sait Emir’in vals gösterisiyle izleyicilerin büyük beğenisini topladı. Drama kulübü öğrencileri,  Atatürk’ün sofrasında yaşanan tarihi bir sahneyi canlandırıp, ardından İzmir Marşı’nı söylediler. Gösterilerin sona ermesinin ardından etkinliğe katılan Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir, sahneye çıkarak babasının anılarını paylaşarak, izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.