YKS yerleşim sonuçlarının açıklanmasının ardından eğitimine Türkiye'de devam etmeyi planlayan öğrencilerimizin tercih ettikleri üniversite ve bölümleri görüntüleyebileceğiniz bir rapor hazırladık. Akademik başarıları kadar sosyal becerileri, etkinlikleri ve toplumsal projelerde yer almaları ile öne çıkan öğrencilerimiz hayatlarına devam edecekleri yeni okullarında SAC bayrağını taşıyarak bizleri gururlandırmaya devam edecekler.

Tüm mezunlarımızın başarılarıyla gurur duyuyor, hayal ettikleri geleceğe sahip olmalarını diliyoruz.

YKS 2020 Yerleştirme Sonuçları Raporu için tıklayınız.