İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Çekmeköy ilçesinde bir tepenin üzerine inşa edilmiş olan okul, 14,500 metrekarelik bir kampüse sahiptir. Her köşesinin güneş ışığı aldığı özgün bir mimariye sahip olan ve Iconic Awards ödüllü kampüs binamız yepyeni tesislere ve son derece modern akademik ve teknolojik donanımlara sahiptir.

Kampüste her biri dijital donanıma, etkileşimli beyaz tahta ve projeksiyon sistemi ile birlikte doğal aydınlatmaya sahip 40 derslik, teknoloji ve inovasyon merkezi, fizik, biyoloji ve kimya derslerinin her biri için ikişer tane olmak üzere altı modern fen bilimleri laboratuvarı, karanlık odalı bir fotoğraf dersliği, seramik stüdyosu, çok amaçlı derslik, 2 büyük müzik sınıfı ve 2 çalışma odasından oluşan güzel sanatlar merkezi, iki büyük bilgisayar laboratuvarı, 590 kişilik bir konferans salonu, 63 kişilik daha küçük bir tiyatro salonu, 28.000 kitaplık bir kapasiteye sahip ve 84 bilgisayar istasyonu ve iki derslikle desteklenen bir kütüphane, üç odalı bir sağlık kliniği, 78 kişilik bir öğrenci salonu, kantin, 380 kişilik bir yemekhane ve 3500 m²'lik geniş bir alan üzerine kurulmuş spor kompleksi bulunmaktadır.