Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı bölümünün amacı, yurtdışındaki üniversitelerde öğrenim görmek isteyen öğrencilerimize yardımcı olmaktır. Öğrencilerimize üniversite deneyimlerinde keyif alabilecekleri ve kendi ilgi ve yetenekleri ile örtüşen üniversiteler bulmalarına yardım etmek istiyoruz.

Bölümümüz, öğrencilerimiz ile çalışarak onlara başvuru süreçlerinde yol gösterici olacaktır. Öğrencilerimiz başvuru sürecini kendileri başlatıp, takip edebilecekleri şekilde cesaretlendirileceklerdir. Aynı zamanda süreci başarı ile tamamlamaları için her türlü araç ve destek sağlanacaktır.

Bölümümüz, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Türk Üniversiteler Danışmanlığı bölümleri ile koordinasyon içinde çalışmakta olup, her sınıf düzeyindeki öğrenciler için başvuru sürecinde, o düzeyin ihtiyacı olan gerekli bilgileri sunmaktadır.

Öğrencilerimiz teneffüslerde ve öğle tatilinde Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı bölümüne gelerek bilgi alabilirler. Ayrıca rehberlik ders saatleri içerisinde de öğrencilerle görüşmeler yapılacaktır. Gelecek planlarınıza yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz!

Yurt Dışı Üniversite Danışmanı: Pınar Aksoğan Haseski paksogan@sevkoleji.k12.tr

Yurt Dışı Üniversite Danışmanı: İrem Turan irturan@sevkoleji.k12.tr

SEV Amerikan Koleji 2018-2019 akademik yılında öğrencilerimizin kabul aldığı üniversiteleri görmek için lütfen tıklayınız.

SEV Amerikan Koleji 2019-2020 akademik yılı üniversite sonuçlarını görmek için lütfen tıklayınız.