Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı bölümünün amacı, yurt dışındaki üniversitelerde öğrenim görmek isteyen öğrencilerimize yardımcı olmaktır. Öğrencilerimize üniversite deneyimlerinde keyif alabilecekleri ve kendi ilgi ve yetenekleri ile örtüşen üniversiteler bulmalarına yardım etmek istiyoruz.

Bölümümüz, öğrencilerimiz ile çalışarak onlara başvuru süreçlerinde yol gösterici olacaktır. Öğrencilerimiz başvuru sürecini kendileri başlatıp, takip edebilecekleri şekilde cesaretlendirileceklerdir. Aynı zamanda süreci başarı ile tamamlamaları için her türlü araç ve destek sağlanacaktır.

Bölümümüz, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık ve Türk Üniversiteler Danışmanlığı bölümleri ile koordinasyon içinde çalışmakta olup, her sınıf düzeyindeki öğrenciler için başvuru sürecinde, o düzeyin ihtiyacı olan gerekli bilgileri sunmaktadır.

Öğrencilerimiz teneffüslerde ve öğle tatilinde Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı bölümüne gelerek bilgi alabilirler. Ayrıca rehberlik ders saatleri içerisinde de öğrencilerle görüşmeler yapılacaktır. Gelecek planlarınıza yardımcı olmak için sabırsızlanıyoruz!