SAC'de eğitim öğretim yılı boyunca kullanılacak İngilizce & Türkçe ders ve okuma kitapları ile kırtasiye malzemeleri, SEV- YAY (SEV Matbaacılık ve Yayıncılık Eğitim Ticaret A.Ş.) tarafından yurt içinden ve yurt dışından temin edilir. Kitap temini iki aşamada gerçekleşir:

KİTAP SİPARİŞİ

Kayıt yenileme sırasında öğrenci, o yıl devam edeceği sınıfa ait yabancı ders kitaplarını peşin ya da kredi kartı ile ödeyerek satın alır.

TESLİMAT

Yabancı Ders Kitapları:

Okul tarafından belirtilen tarihlerde, ödeme yaparak sipariş veren velilere teslim edilir.

Türkçe Ders Kitapları:

Okul tarafından belirtilen tarihlerde, ücretsiz teslim edilir.