SEV Amerikan Koleji yemek hizmetleri bölümü, yemekleri okuldaki mutfakta hazırlamaktadır. Öğrenci, öğretmen, veli ve sağlık hizmetleri uzmanlarından oluşan Yemek Komitesi menüleri belirleyip, öğünlerin ergen ve yetişkinlerin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde besin değeri yüksek, cazip ve lezzetli olmasını sağlamaktadır. SAC yemek hizmetleri biriminde, 650 öğrencilik yemekhane, büyük mutfak ve besin saklama alanları ile birlikte, öğrenci dinlenme salonuna bitişik ayrı bir kantin de yer almaktadır.