Öğrencilere belirli bir ücret dahilinde minibüs ile servis hizmeti sağlanmaktadır. Filodaki minibüsler ile sürücüleri, öğrenci ulaşımı ile ilgili sıkı kuralları karşılamak zorundadırlar. Bunun yanında öğretmenler ve çalışanlara da belirli rotalar üzerinden minibüs hizmetleri sunulmaktadır.

DUYURU

Özel SEV Lisesi Okul Taşımacıyı Tespit Komisyonu'nun aldığı karar gereği, öğrenci servis taşımacılığı işini 2022-2023 eğitim ve öğretim yılında Gürsel Turizm üstlenmiş ve alınan karar mahalli mülki idari amirince onaylanmıştır.

İlanen duyurulur.